Виробнича економіко-географічна практика (за спеціальністю) - Маковецька, Лариса Олексіївна (My University, 2021)
У виданні вказані вимоги до організації та проходження виробничої економіко-географічної практики (за спеціальністю), подаються необхідні методичні поради щодо оформлення та виконання звітності. Рекомендовано студентам спеціальності 014.07 «Середня освіта. Географія» ОПП «Середня освіта. Географія. Економіка», 3 курсу денної форми навчання, 4 курсу заочної форми навчання.
Вступ 3 ; § 1. Загальні вимоги щодо проходження виробничої економіко-географічної практики(за спеціальністю) 1.1 . Мета, зміст та завдання практики 5 ; 1.2. Бази практики 11 ; 1.3. Організація та керівництво практикою 12 ; 1.4. Форми та методи контролю 13 ; 1.5. Вимоги до звіту 14 ; 1.6. Оцінювання підсумків практики 16 ; § 2. Методичні рекомендації для виконання індивідуальних завдань під час проходження виробничої економіко-географічної практики (за спеціальністю) 2.1. Загальна характеристика дослідження суспільно-географічних комплексів .17 ; 2.2. Індивідуальна програма вивчення промислового підприємства (незалежно від форм власності) 18 ; 2.3. Індивідуальна програма вивчення сільського населеного пункту (села,селища,територіальноїгромади) 19 ; 2.4. Індивідуальна програма вивчення сільськогосподарського підприємства 21 ; Додаток А. Договір на проведення практики без оплати 24 ; Додаток Б. Договір на проведення практики з оплатою 26 ; Додаток В. Кошторис-калькуляція витрат на проведення практики студентів ВНУ імені Лесі Українки 28 ; Додаток Г. Довгостроковий договір на проведення практики 29 ; Список навчальних і методичних посібників 31.
Keywords: виробнича економіко-географічна практика; практика; освіта; 911.3:33]:378.147.091.33-027.22(072)