Формування фахових компетенцій у майбутніх учителів фізичної культури засобами гімнастики - Северіна, Л.; Severina, L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті пропонуються шляхи формування фахових компетенцій майбутніх учителів фізичної культури засобами гімнастики. The article suggests the ways of formation of professional competence among future teachers of physical culture with the help of gymnastics.
The Formation of Professional Competence Among Future Teachers of Physical Culture With the Help of Gymnastics
Keywords: фізична культура; компетенція; компетентність; гімнастика; засоби гімнастики; майбутні вчителі; physical culture; competence; capacity; gymnastics facilities; gymnastics; future teachers