Формування культури здоров’язбереження здобувачів початкової освіти засобами гейміфікації - Калитюк, Наталія Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі теоретично обгрунтовано та експериментально перевірено методику формування культури здоров’язбереження здобувачів засобами гейміфікації в освітньому процесі початкової школи, схарактеризовано феномен «культура здоров’язбереження» як наукову проблему, уточнено зміст ключових понять дослідження; розкрито особливості гейміфікації як інноваційної освітньої технології, валеологічний потенціал засобів гейміфікації у формуванні культури здоров’язбереження здобувачів початкової освіти; виявлено стан сформованості культури здоров’язбереження здобувачів початкової освіти засобами гейміфікації; подальший розвиток набули мотиваційні й освітні механізми ігрофікації у площині формування культури здоров’язбереження здобувачів початкової освіти
Keywords: гейміфікація; засіб; здобувач початкової освіти; здоров’я; здоров’язбереження; культура здоров’язбереження; освітній процес початкової школи