Проблеми антимонопольної політики в Україні та способи їх вирішення - Гнусинська, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено проблеми антимонопольної політики в Україні та способи їх вирішення
Antitrust problems in Ukraine and ways to solve them
Keywords: антимонопольна політика; способи подолання антимонопольних криз