Ідентичність в умовах цифровізації культури - Столярчук, Наталія Миколаївна (Liha-Pres, 2024)
В тезах висвітлені питання, пов’язані з визначенням і усвідомленням власної ідентичності, механізми її усвідомлення та прийняття, і вплив зовнішніх соціокультурних викликів, серед яких є процеси глобалізації та міграційні рухи, зростаюча популярність соціальних мереж і месенджерів та їх вплив на формування ідентичності в нових, раніше неможливих контекстах.
Keywords: ідентичність; глобалізація; культурне середовище; культурна ідентичність; формування ідентичності; соціокультурний контекст; цифровізація культури