Історія світової культури: Новий час - Шваб, Лариса Петрівна; Shvab, Larysa P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У навчально-методичному комплексі вміщено програму навчальної дисципліни "Історія світової культури: Новий час". Подано короткий виклад змісту тем, запропонованих для вивчення; перелік тем практичних (семінарських) занять і самостійного опрацювання для студентів денної та заочної форм навчання в супроводі з рекомендованою літературою, запитаннями для контролю тощо. В частині "Додатки" вміщено інформацію для осіб, зацікавлених у більш ширшому опануванні навчальною дисципліною - новинки зарубіжної та української літератури тощо.
Keywords: культура; мистецтво; література; музика; Новий час