Podstawy i podejscia zarzadzania - Федонюк, Сергій (My University, 2013)
Демонстраційні матеріали до лекції: "Підстави і підходи до управління" з дисципліни "Менеджмент і маркетинг" (польською мовою)
Keywords: zarzadzanie