Апаратне забезпечення комп’ютерної техніки : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Муляр, Вадим Петрович; Muliar, Vadym P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Апаратне забезпечення комп’ютерної техніки» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки ОКР «спеціаліст» спеціальності 7.04020301 «Фізика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є апаратне забезпечення комп’ютерної техніки, налаштування і оптимізація роботи основних компонентів ПК в середовищі Windows.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни " Апаратне забезпечення комп’ютерної техніки" підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 «Фізика»
Keywords: комп’ютерна техніка; оптимізація компонентів ПК; Windows