Методичні рекомендаціїдо проходження виробничої практики з написанням кваліфікаційної роботи - Стащук, Олена Володимирівна; Борисюк, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з написанням випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Фінанси, банківська справа та страхування денної форми навчання містять основні вимоги до проходження практики, оформлення супровідної документації, оформлення та написання звіту з проходження практики та до вибору індивідуального завдання в межах тематики кваліфікаційної роботи. Методичні рекомендації розроблені на основі чинного законодавства України, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України Волинського національного університету імені Лесі Українки. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Keywords: виробнича практика; 330.534