Оцінки апроксимативних характеристик класів $B^{\Omega}_{p,\theta}$ періодичних функцій багатьох змінних із заданою мажорантою мішаних модулів неперервності - Конограй, Андрій Федорович; Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Konogray, Andriy F.; Fedunyk-Yaremchuk, Oksana V. (Інститут математики НАН України, 2013)
Oдержано точні за порядком оцінки наближення класів $B^{\Omega}_{p,\theta}$ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq за допомогою лінійних операторів, які підпорядковані певним умовам, для деяких значень параметрів p та q.
Estimates of approximative characteristic of classes $B^{\Omega}_{p,\theta}$ of periodic functions of several variables with bounded mixed moduli of continuity
Keywords: мішані модулі неперервності; лінійний оператор; mixed moduli of continuity; linear operator