Міжнародні музейні організації - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Бібліографічні матеріали висвітлюють діяльність міжнародних музейних організацій та організацій, які функціонують у сфері культури, охорони культурної і природної спадщини. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Міжнародні музейні організації» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра документознавства і музейної справи). Розміщення джерел (51 бібзапис) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси.
Keywords: бібліографічні видання; Міжнародні організації; Міжнародні комітети ІСОМ; 069.01(01)