Соціокультурний підхід до вивчення іноземної мови - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Львівський державний університет безпеки життєдіяльност, 2010)
Розглянуто суть соціокультурного підходу до вивчення іноземної моив
Keywords: підхід до вивчення; соціокультурний підхід; методика навчання іноземної мови