Базові принципи побудови черепа людини - Берлач, Олександр Павлович; Саранчов, Богдан Валентинович (Волинська обласна друкарня, 2025)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення черепа людини, як скелетної основи в рисунку портрета. Автори дають практичні рекомендації по застосуванню базових принципів побудови, законів перспективи, засобів створення портретних характеристик. Адресовано для студентів спеціальності В4 - «Образотворче мистецтво та реставрація», освітньо-професійної програми «Образотворче мистецтво та візуальні практики»
Keywords: 71.742