До питання оцінки факторів електромагнітного забруднення території Шацького району - Федонюк, М. А.; Федонюк, А.А.; Фесюк, В. О.; Панькевич, С. Г. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
Розглянуто основні джерела штучних електромагнітних полів на території Шацького району. Оцінено їхній можливий внесок в електромагнітне забруднення. Запропоновано окремі варіанти організації моніторингу параметрів електромагнітних випромінювань. The main sources of artificial electromagnetic fields in the territory of the Shatsk area are considered; their role in electromagnetic pollution are estimated. Some options of the organization of monitoring of parameters of electromagnetic radiations are offered.
On the Matter of an Assessment of Factors of Electromagnetic Pollution in the Territory of the Shatsk Area
Роботу виконано на кафедрі екології ЛНТУ
Keywords: електромагнітне забруднення; мобільний зв’язок; моніторинг; Шацький район; electromagnetic pollution; mobile communication; monitoring; Shatsk area