Маркетингове забезпечення інноваційної діяльності підприємства - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Обгрунтовано доцільність формування нової парадигми управління інноваційними процесами підприємства з позицій сучасної концепції маркетингу. Розглянуто основні складові маркетингового забезпечення інноваційної діяльності сучасного підприємства.
Keywords: маркетинг; маркетингове забезпечення; інновація; інноваційна діяльність