Виклики міжмуніципального співробітництва в сучасних умовах (на матеріалах Луцької міської територіальної громади) - Маковецька, Лариса Олексіївна; Баранчук, Фаїна Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Міжмуніципальне співробітництво є сучасним інструментом реалізації політики місцевого та регіонального розвитку, який активно впроваджується як у європейських країнах, так і в Україні. Воно розширює можливості органів місцевого самоврядування, особливо в умовах децентралізації, сприяє зміцненню спроможності громад, розвитку інфраструктури, впровадженню спільних соціально-економічних проєктів і підвищенню якості послуг для мешканців
Keywords: територіальна громада; Луцька міська територіальна громада; співробітництво; міжмуніципальне співробітництво; 911.3(477.82)36