Наукові центри з дослідження інформаційної діяльності як складова наукової галузі України - Надольська, Валентина Василівна (ЛІРоЛ, 2024)
У статті висвітлюється поява та діяльність у незалежній Україні науково-дослідних центрів з дослідження комплексу проблем інформаційної діяльності, їх внесок у розвиток на новому теоретичному і практичному рівнях низки наук в Україні (інформаціології, комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії, інформатики).
Keywords: наука; інформаційна діяльність; Україна; Інститут інформаційних технологій НБУВ; УкрІНТЕІ; Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН України та МОН України; Інститут цифровізації освіти Національної академії педагогічних наук України; 001.32(477):001.89