Формування мотиваційної структури особистості засобами хореографічного мистецтва - Косаковська, Леся Петрівна (Вежа-Друк, 2024)
Розглядається мистецтво хореографії, що функціонує як потужний засіб формування мотиваційної структури особистості, компонентами якої виступають потреби, мотиви, цілі, інтереси та переконання.