Транскордонне співробітництво у рамках асоціації «Чотири мости для Європи» (на прикладі федеративної землі Баден-Вюртемберг) - Абрамчук, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Розглядаються транскордонне співробітництво на прикладі федеративної землі Баден-Вюртемберг. Аналізуються історичний аспект і передумови створення транскордонних об’єднань у цьому регіоні. Демонструється значення асоціації «Чотири мости для Європи», в рамках якої функціонують провідні транскордонні об’єднання регіону.
О.Абрамчук, магістр спеціальності «Міжнародна інформація» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Науковий керівник – к. політ. н., доц. кафедри міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки Митко А. М. (Україна, м.Луцьк)
Keywords: транскордонне співробітництво; чотири двигуни для Європи; асоціація; транскордонне об’єднання