Контент фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових проєктів у системі фізичного виховання учнів середньої та старшої школи в Україні - Агеєнко, Яків Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Робота присвячена дослідженню цифрового контенту таких Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів для учнів 5-11 класів, як «Шкільні Ліги. Пліч-о-пліч зі спортом», «Cool Games», «Cool Race», рух Олександра Педана «ДжуніорС», «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку», "Активуй свою школу", «Козацький гарт», «Козацька ліга». У роботі наводяться результати анкетування вчителі фізичної культури та учнів 5-11 класів щодо їх обізнаності з цими заходами та умовами поліпшення їх організації.
Keywords: Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги; Cool Games; Cool Race; Козацький гарт; ДжуніорС; Активуй свою школу; цифровий контент; учні 5-11 класів