Механізм регулювання конкурентних відносин на регіональних сировинних ринках - Кривов’язюк, Ігор Володимирович; Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Kryvoviaziuk, I. V.; Tsymbaliuk, I. O. (Луцький національний технічний університет, 2009)
У монографії розглянуто теоретичні, методологічні та практичні аспекти регулювання конкурентних відносин на регіональних сировинних ринках. Особливу увагу приділено вивченню і подальшому урізноманітненню напрямків регу-лювання конкурентних відносин на ринку молока для промислової переробки. Робота розрахована на наукових працівників, викладачів вищих навчальних закладів, спеціалістів у галузі регіональ-ної економіки, широке коло читачів.
Keywords: конкуренція; ринок молока; регулювання конкурентних відносин; регіональні ринки; економічна конкуренція