Професійна самореалізація жінок в державному управлінні - Кожан, Вікторія; Крижановська, Зореслава Юріївна; Kozhan, Viktoria; Kryzhanovska, Zoreslava Yu. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Піднімається проблема професійної самореалізації жінки. Емпірично з’ясовано особливості уявлень жінок про їх сімейну й професійну самореалізацію, а також особистісні відмінності у низько та високореалізованих жінок.
Keywords: жінка; самореалізація жінки; професія; державна служба; сфери самореалізації; сім’я