Прикладна дискретна математика: програма нормативної навчальної дисципліни - Собчук, Оксана Миколаївна; Sobchuk, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Нормативна навчальна дисципліна “Прикладна дискретна математика” є складовою циклу навчальних дисциплін загальної підготовки фахівців освітнього ступеня магістр. Предметом вивчення навчальної дисципліни є сучасні дослідження у галузі прикладної дискретної математики.
Програма нормативної навчальної дисципліни "Прикладна дискретна математика" підготовки магістра галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та галузі знань 12 Інформаційні технології спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології
Keywords: Програма навчальної дисципліни; Прикладна дискретна математика