Основи економіки: кросворди - Потапова, Алла Геннадіївна (My University, 2024)
Містить кросворди з освітнього компонента «Основи економіки» для контролю знань та організації самостійної роботи здобувачів освіти. Рекомендовано здобувачам освіти першого бакалаврського рівня вищої освіти, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія), освітньої програми Середня освіта. Географія. Економіка.
Keywords: Економіка; кросворди; 33(075.3)