Децентралізація : економіко-правова основа реформ в Україні - Гром, Василь Андрійович; Кулай, Аліна Василівна; Grom, V. A.; Kulaj, A. V. (My University, 2012)
Проаналізовано стан реформування бюджетної системи України та розвитку демократичних засад управління публічними фінансами. Досліджено фінансову й матеріальну основи та критерії оцінки фінансової самостійності місцевого самоврядування. It is analysed the condition of Ukrainian accounting systems’ reforming and the development of democratic principles of public finances’ management. It is investigated the financial and material basis and criteria of the financial independence estimation in local government.
Decentralization : economic and legal basis of reforns in Ukraine
Keywords: бюджетна децентралізація; фінансова самостійність місцевого самоврядування