Advanced Grammar for Exams - Каліщук, Діана Миколаївна; Новак, Вікторія Русланівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації з поглибленої граматики англійської мови для підготовки до екзаменів призначені для студентів, що вивчають курси з граматики англійської мови та підготовки до іспитів; складаються із передмови, чотирьох частин, кожна з яких поділена на підрозділи, які містять граматичний матеріал, таблиці та схеми до тем ‘The Verbals’, ‘The Infinitive’, ‘The Gerund’, ‘The Participle’, зразків тестових завдань, списку рекомендованої літератури та глосарію граматичних термінів. Підбір граматичних правил та вказівок методичних рекомендацій із відповідними поясненнями сприяє засвоєнню та систематизації поданого матеріалу.
Поглиблена граматика для підготовки до екзаменів
Keywords: verbals; infinitive; gerund; participle; predicative constructions; 811.111’36(072)