Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: програма нормативної навчальної дисципліни - Хникіна, Оксана О.; Khnykina, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни “Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням” є практичне оволодіння студентами III та IV курсів іноземною мовою професійного спрямування, формування професійної іншомовної комунікативної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності, формування навичок читання іншомовних текстів за фахом і вміння передавати отриману з них інформацію в усній та писемній формах, розвиток уміння сприймати на слух іншомовну інформацію і будувати мовленнєву поведінку в ситуаціях професійного спілкування. Основними завданнями вивчення дисципліни “Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням” є оволодіння різними видами мовленнєвої діяльності – читанням (оглядовим, інформативним і глибинним) у роботі з літературою зі спеціальності, говорінням і аудіюванням в ситуаціях професійно-ділового та повсякденного спілкування з урахуванням соціокультурного та країнознавчого аспектів іноземної мови, а також оволодіння навичками письмового мовлення з фахової тематики.
Програма навчальної дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням» підготовки бакалаврів напряму підготовки: 6.140103 - Туризм
Keywords: програма; нормативна навчальна дисципліна; туризм