Формування радянських державно-політичних структур у Західній Україні (1939−1941 рр.) - Бондар, Лілія; Bondar, L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті на основі архівних матеріалів, монографій та наукових публікацій проаналізовано особливості формування радянських державно-політичних структур на західноукраїнських землях і ставлення до них місцевого населення. The article is based of the archival materials, monographs and scientific publications of the Soviet state and political structures in western Ukraine and attitudes to them of local people.
Formation of the Soviet State and Political Structures in Western Ukraine 1939−1941 Years
Keywords: радянські державно-політичні структури; тимчасові управління; західноукраїнські землі; політична система; Волинська область; Soviet state and political structures; time administration; West Ukrainian lands; the political system; Volyn region