Курсова робота з психокорекційної та реабілітаційної діяльності - Коць, Михайло Онисимович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою написання курсового проекту з психокорекційної та реабілітаційної діяльності є формування у студентів знань, вмінь та навичок, що забезпечуватимуть успішність написання курсової роботи Основними завданнями курсового проекту з психокорекційної та реабілітаційної діяльності є: - набуття умінь, необхідних для здійснення теоретичного аналізу наукових джерел й визначення кола невирішених питань за темою курсової роботи; - формування вмінь та навичок проведення психологічного дослідження (підбір психодіагностичного інструментарію, формування вибірки досліджуваних, аналіз та обробка результатів емпіричного дослідження); - оформлення теоретико-емпіричного дослідження у курсову роботу; - вироблення та актуалізація в студентів якостей, що сприятимуть їх подальшому самовдосконаленню та саморозвитку, зокрема, вольових; - визначення коло невирішених питань та формулювання перспективи подальшого наукового пошуку; - удосконалененя навичок психокорекційної та реабілітаційної діяльності.
Keywords: курсова робота; психокорекційна діяльність; реабілітаційна діяльність