Психологія: робоча прогама для студентів географічного факультету заочної ф.н. - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (My University, 2015)
Видання містить матеріали щодо структури робочої програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія». У робочій програмі нормативної навчальної дисципліни «Психологія» висвітлюються різні психологічні течії, визначено їх роль у розвитку науки психології; суть і специфіка психічних процесів особистості: відчуття, сприймання, пам'ять, мовлення, мислення; загальні закономірності психіки; індивідуальні можливості особистості. Рекомендовано для студентів галузі знань 0401 «Природничі науки» напряму підготовки 6.040104 Географія заочної форми навчання.
Keywords: психологія; теми лекцій; теми практичних; робоча програма; питання для підготовки; література