Культура видань бібліотек України для юнацтва: теоретичний аспект - Тишкевич, Катерина І.; Tyshkevych, K. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто основні засади теорії культури книги, осмислення поняття “культура видання” та визначено роль видань бібліотек України для юнацтва в загальній концепції видавничої культури. The basic principles of cultural theory books, understanding the concept of “culture of publication” and the role of media libraries of Ukraine for Youth in the general concept of publishing culture.
Culture of Publication of Libraries of Ukraine for Youth: Theoretical Aspect
Keywords: культура книги; culture books; культура видання; culture, publishing; бібліотеки України для юнацтва; libraries of Ukraine for Youth