Архівознавство: програма навчальної дисципліни - Петрович, Валентина Василівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Методична розробка містить інформацію про зміст, обсяг навчальної дисципліни, зміст лекційних занять, структуру навчальної дисципліни, завдання для індивідуальної роботи, тематику завдань для самостійної роботи, список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам 2 курсу напряму підготовки «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».
Keywords: Архівознавство; Національний архівний фонд; експертиза цінності документів; система архівних установ; облік, опис документів; використання документів