Роль STEM-освіти у формуванні дослідницької компетентності молодших школярів - Бурчак, Мар’яна Богданівна (My University, 2025)
Проаналізовано роль STEM-освіти у формуванні дослідницької компетентності молодших школярів. Узагальнено, що раннє залучення молодших школярів до STEM-навчання розвиває у них низку навичок, зокрема: співробітництво; комунікативність; творчість.
Keywords: дослідницька компетентність; комунікативність; критичне мислення; навчально-дослідницька діяльність; співробітництво; STEM-освіта; творчість