Основи матеріалознавства : Конспект лекцій для студентів хімічного факультету . Частина 1 : Властивості матеріалів та методи їх дослідження - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович; Парасюк, Олег Васильович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Конспект лекцій для студентів хімічного факультету спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 102 “Хімія” з дисципліни "Основи матеріалознавства". Частина 1. Властивості матеріалів та методи їх дослідження. Розглянуто будову речовини, різні типи дефектів, властивості матеріалів (механічні, фізичні, хімічні) та методи їх дослідження.
Keywords: матеріалознавство; дослідження матеріалів; властивості матеріалів; 669.01(075)