Засоби дистанційного навчання поняття та класифікація - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Національний авіаційний університет, 2011)
У статті визначено зміст поняття засоби дистанційного навчання ”, здійснено класифікацію усіх існуючих засобів дистанційного навчання та описано шляхи застосування кожного із засобів дистанційного навчання у навчально-пізнавальній діяльності слухача закладу післядипломної освіти
Keywords: освіта дорослих; засоби листанційного навчання; Інтернет; служби та сервіси мережі Інтернет