Глобальні зміни клімату та їх вплив на гідросферу - Тарасюк, Ніна Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання призначене для надання допомоги магістрам у виконанні практичних робіт, містить завдання, основні вимоги до їх змісту, структури та оформлення. Для студентів денної й заочної форм навчання, які здобувають освітній ступінь „магістр” за спеціальностями 106 Географія ОПП Фізична географія, 103 Науки про Землю ОПП Гідрологія.
Keywords: глобальні зміни клімату; гідросфера; сучасні проблеми географічної оболонки; 91:378.147.091.3(072)