Використання мережевих технологій в освітньому процесі початкових класів - Орищук, Аліна Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У випусковій кваліфікаційній роботі актуалізовано зміст феномену «мережеві технології», «інструментарій мережевих технологій» «педагогічні умови», а також – можливості використання мережевих технологій як освітнього засобу в початкових класах; узагальнено сучасні методичні основи щодо створення та практичної реалізації мережевих технологій як засобу навчання здобувачів початкової освіти; розроблено та апробовано авторську методику діагностування ефективності застосування мережевих технологій як освітнього засобу в початкових класах (у контексті педагогічних умов їх використання)
Keywords: мережеві технології; використання мережевих технологій у початкових класах; навчання молодших школярів; інформаційні технології у початкових класах; ІКТ