Готельна справа: глосарій термінів та понять - Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 2025)
Глосарій охоплює основні поняття, терміни та категорії, які використовуються в готельному господарстві, розкриваючи суть явищ і процесів, що формують базу фахових знань у сфері гостинності. Він покликаний допомогти здобувачам при підготовці до практичних, лабораторних занять та самостійного опрацювання навчального матеріалу за ОК «Готельна справа». Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація».
Keywords: туризм; сфера туризму та рекреації; індустрія гостинності; сервіс; готельно-ресторанна справа; кейтеринг; 640.4(038)(07)-028.27