Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами : програма вибіркової навчальної дисципліни - Маркус, Ольга Віталіївна; Markus, Olha V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами» підготовки магістра, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і аудит».
Keywords: Програма; Program; дисципліна; discipline; Облік; Accounting; МСБО; IAS