Вплив метеорологічних величин на тепловий комфорт у житлових приміщеннях - Стельмах, Валентина Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Роботу присвячено проблемі енергоефективної моделі теплового комфорту. Дослідження моделі теплового комфорту можна використовувати для проектування будівель та споруд з урахуванням метеорологічних умов. Це допоможе забезпечити тепловий комфорт у приміщеннях, навіть у несприятливі погодні умови, а також сприяти енергоефективності будівель.
Keywords: енергетична модель теплового комфорту; метеорологічні величини; індекс PMV; індекс PPD; енергоефективність будинку.; 551.5