Композиція в монументальному живописі: методичні рекомендації до курсу - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Prokopovych, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Методичні рекомендації з курсу «Композиція в монументальному живописі» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямований на поглиблене вивчення правил та прийомів створення монументального зображення за композиційними законами, а також створення оптимальних можливостей для фахового та творчого розвитку студентів, формування в них естетичного смаку відповідно до вимог сучасної системи освіти та умов сьогодення. Мета видання – надати методичну допомогу викладачам у проведенні занять із курсу «Композиція в монументальному живописі». Для викладачів та студентів ІІ-ІІІ курсу напряму підготовки 6.020205 – «Образотворче мистецтво».
Keywords: монументальний живопис; композиція