Сучасні інформаційні технології у фізичному вихованні школярів. - Валькевич, О. В.; Valkevich, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті проаналізовано існуючі інформаційні технології, які використовуються у фізичному вихованні школярів, та запропоновано модель інформаційної системи профілактики плоскостопості в дітей молодшого шкільного віку. In this article the existing informational technologies which are used in physical education of schoolchildren are analyzed, and the model of the informational system of prophylaxis of flatfootedness of the children of junior school age is offered.
The Modern Informational Technologies in Physical Education of Schoolboys.
Keywords: інформаційні технології; фізичне виховання; школярі; профілактика плоскостопості; information technologies; physical education; schoolboys; prophylaxis of flatfootedness