Анатомія і фізіологія людини. Анатомія людини : лабораторний зошит - Шварц, Людмила Олексіївна; Пикалюк, Василь Степанович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розроблений згідно навчальної програми з курсу «Анатомія і фізіологія людини» відповідно вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи робочої програми, методичні вказівки до лабораторних робіт та перелік запитань для контролю знань під час самостійного вивчення окремих розділів програми та для підсумкового контролю. Рекомендований студентам спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація», освітньої програми «Фармація» денної форми навчання.
Keywords: скелет; скелет людини; мяз; мязова система; травлення; шлунково-кишковий тракт; нефрон; ниркові клубочки; ацінус; плевральна щілина; легені; сегменти легень; нейрони; нервова система; очі; зоровий аналізатор; серце; серцево-судинна система; кровотворення; імунна система; 611(072)