Особливості перекладу українською мовою закріплених у Конституції Республіки Польща термінів у сфері прав людини - Юхимюк, Ольга Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Досліджуються окремі особливості перекладу української мовою польських конституційних термінів у сфері прав людини. Наголошується, що терміни у сфері прав людини, закріплені у Конституції Республіки Польща, з точки зору їх перекладу українською мовою можуть бути простими та складними.
Keywords: конституція; прості юридичні терміни; складні юридичні терміни; термінологія; юридична термінологія