Проведення уроків з модуля волейбол в школі: методичні вказівки до практичних занять - Радченко, Олександр Вікторович (Луцький національний технічний університет, 2019)
Методичне видання складене відповідно до діючої програми курсу «Середня освіта(Фізична культура)» з метою визначення завдань самостійної роботи студентів та надання методичної допомоги у процесі виконання. Приведені основи теоретичного матеріалу з курсу і загальні вказівки оформлення робіт. У методичних рекомендаціях описані рекомендовані конспекти занять з волейболу на підставі навчальної програми МОН України «Фізична культура. 5–11 кл.», які дають направленість студентам проводити підготовчу, основну та заключну частини заняття з метою отримати навчальну практику вчителя фізичного виховання, та вміння викладати дисципліну в майбутній професійній діяльності.
Keywords: волейбол; спортивні ігри; 796.325 (07)