Акушерство. Гінекологія. Акушерство і гінекологія - Савка, Тарас Романович; Колесник, Ганна Василівна; Демчук, Дарина Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні матеріали розроблені згідно навчальної програми з ОК Акушерство. Гінекологія. Акушерство і гінекологія, відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання та містять методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для практичних занять, завдання для індивідуальної роботи студентів, а також питання контролю знань під час самостійного вивчення окремих розділів ОК та ситуаційні задачі з урахуванням їх практичного значення та клінічного застосування. Методичні рекомендації призначено для студентів денної форми навчання галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, освітньої програми Медицина.
Keywords: медицина; акушерство; гінекологія; 618(072)