Педагогічна практика : силабус - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Педагогічна практика є вагомою складовою професійної підготовки бакалаврів, що дасть можливість виробити вміння працювати з шкільним класом, складати конспекти, проводити тренінгові заняття. Метою педагогічної практики є поглибити і закріпити теоретичні знання, отримані студентами в університеті, навчити застосовувати їх на практиці в навчально-виховній роботі з учнями.
Keywords: лекція; тренінг; практичне заняття