Цивільні та сімейно-правові основи громадянського суспільства в Україні - Андрущак, Олена Михайлівна; Булавіна, Світлана Євгенівна (My University, 2025)
Навчально-методичні рекомендації розраховано для оптимізації самостійної, індивідуальної роботи здобувачів освіти неюридичних спеціальностей денної та заочної форми навчання Волинського національного університету імені Лесі Українки, розроблено відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання та Силабусу.
Keywords: навчально-методичні рекомендації; Цивільні та сімейно-правові основи громадянського суспільства; Україна; 349.2(477)(072)