Актуалізація єврейської спадщини Олики як складова розвитку культурного туризму - Надольська, Валентина Василівна (ПП «Волинська друкарня», 2021)
У статті визначається важливість включення матеріалів про життєдіяльність євреїв Олики в інтерактивні експозиції музеїв, використання різних форм меморіальних маркерів для фіксації їх тривалого проживання у населеному пункті.
Keywords: євреї; Олика; Волинь; етнокультурний туризм; ностальгійний туризм; 796.5:7/9:94(477.82-37-21=411.16)