Маркетинг бренду - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет мені Лесі Українки, 2024)
Навчальний посібник містить перелік питань з сутності, цілей та завдання брендингу та сучасних технологій бренд-маркетингу, тестів для самоконтролю та методичних вказівок для виконання практичних завдань Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня освіти ОПП Маркетинг
Навчальний посібник включає дев’ять взаємопов’язаних тем, у де здобувачі освіти зможуть ознайомитися з сутністю, метою та завданнями маркетингу бренду в діяльності ринкового суб’єкта; вивчати підходи до конструювання ідентичності бренду; виявляти особливості поведінки споживачів у процесі купівлі товарів і послу визначених брендів; визначати комунікаційну кампанію бренду; уміти формувати та підтримувати лояльність до бренду; володіти методами аналізу ефективності брендингу; знати основні засади цифрового брендингу. Також навчальний посібник розрахований на те, що ним скористаються здобувачі освіти інших освітніх програм, які обирають освітній компонент «Маркетинг бренду» як вибіркову дисципліну, а тому попередньо не вивчали основ маркетингу. Тому структура посібника передбачає вивчення таких тем як «Цілі та сутність маркетингової товарної політики» та «Призначення та види ідентифікування продукції. Товарна марка і товарний знак». Кожна тема супроводжується тестами для самоконтролю, контрольними питаннями, завданнями для виконання практичних занять. Під час підготовки і написання навчального посібника автором використано вітчизняний і зарубіжний досвід у практиці формування ефективного брендингу, що відзнайшло відображення у кожній темі.
Keywords: маркетинг; брендинг; бренд; 339.138 (075.8)